Og slik gjeng nå dågån

Har man bestemt seg for å være konge på Heimfjellet til vinteren så gjelder det å stå på. Jeg har ingen erfaringer med å trene opp et spann, men regelmessig barmarkstrening bør vel til, tenker jeg. I dag blei det Gregar, bikkjene og jeg. Bodik sprang litt i linesettet i dag også, men for det meste sprang han laus. Alt går veldig fint. Sliter litt med at Prikken er dårlig til kommandoene: Side- Høyre og Venstre-side. Det vil han ikke. Han kutter det som er av svinger og springer helst mitt i veien. Det vil jeg at han skal forstå, da jeg ikke ønsker krig med skiløperne til vinteren. Han skal kunne å følge side. Har også et håp om å trene Bodik opp til lederhund. Han viser gode trekkegenskaper og er ivrig til å løpe foran. Han tar også lett kommandoer og kan nå navnet sitt Bodik. I tillegg kan han: Kom! Sitt! Ligg! Pang! (Spille død) og Okei!. Kommer tilbake seinere… Over og ut.

Gregar, bikkjene og dyckvogna
Vanningspause på Kålabu
På toppen av Steinsarmen