Lalla

Lalla Langedokk. Eg syns ho e ei flott dame så det var på tide at ho kom i bloggen. Fyrste gong eg lånte med meg trekkhund på tur så var det ein husky fra Lalla og Tom. Her e ho sammen med «Svarten». Bildet e trykkbart i stort.

Lalla e ei tøff friluftsdame som driv friluftsliv med bikkjer heile året. Ho likar seg best med to bikkjer, pulk og ski, men har også kjørt mykje spann. Ei skikkelig tøff dame som det e trivelig å slå av ein prat med og som eg likar godt. Her sitt ho med Svarten frå kullet som eg har fortalt om tidlegare. (Fyrste gong eg var på tur med polarhund var ein husky eg lånte av Lalla og Tom )

Me skal kanskje ha ein valp fra dette kullet, men må tenke på det over helga før me tek avgjørelsen 100%. Eg har lagd større hundegård og snekra hundehus allerede. Så alt er klart nå. Valpene er 7 uker. Dei har ei tispe som ikkje er solgt.

Brille, Banditt, Bodik, Burus og Zorro e blant dei heitaste navneforslaga, men me har ikkje fonne navn ennå.

Niri har fått med seg at tøffe guttar kjører hund og sparkesykkel. Flink gutt Niri. Full fart.

Ikkje alt går etter planen.

Snekkerverksted i kveld. Det går framover med «dobbeltkåvån» nå.