Planlegging

Dagen i dag kan ha stikkord: Planlegging.

Fikk på formiddagen besök av Kåre Haugland. Fikk mange gode tips om sledebygging og hund. Mye inspirasjon. Seinere på dagen inspiserte Cecilie og jeg ei lita tømmerhytte som har stått i skogen på Moen og som vi faktisk ikke har sett inne i tidligere. (Det var kanskje på tide etter å ha bodd på småbruket i 4,5 år.) Tømra virket helt grei. Så nå har vi bestemt oss for å lafte den ned og sette den opp inne på tunet som leikestue for de to minste. Koselig sommerarbeid som ikke vil ta så mye tid, håper jeg på. Og på kvelden fikk jeg besøk av Bent Olsen som driver å planlegger tur i Finnmark. Der har jeg vært mye på tur og kan kanskje være behjelpelig med noe hjelp og tips før han legger i vei.

En kveld over karta er ikke meg forunt. Sammen med gode venner blir det enda bedre. Og rammen rundt det hele til bålveden inne på gamlestugo. Suverent.
Cecilie inspiserer den lille tømmerhytta og vi planlegger flytteprosessen. Vi velger nok mest sannsynelig å lafte tømra ned framfor å flytte den hel, selv om det også kunne vært overkommelig.