Flytting av stabbur og 360 panoramas

Pyntestabburet fikk plass ved siden av hundegården. Blei litt meir tunfølelse ved å flytte det syns me.

Ikke en kjedelig dag på Tinnsjøstranda. I dag sådde vi først plen. Så starta vi med vanning av plen, mens vi flytta et pyntestabbur. Vi brukte traktoren til å flytte buret og det var i overkant spennende, men det gikk da på et vis. Pyntestabburet skal nå pusses opp med beis, bytting av noen bord. Nye vannbord og et par vindskier. Ellers trengs det vel å skjæres ned ei bjørk der det fikk plass.  Vi syns det blei fin tunfølelse når buret stod på den sida tunet i stedet.

Ved siden av hundegården fikk pyntestabburet plass. Er nok ei bjørk som går nedpå i vår også
Gamle fiaten funkar til slikt arbeid.

360- panorama

Tok også to stk 360 panoramas fra småbruket for å dokumentere framdrifta.      Eg har tatt noen 360-panorama bilder siden 2013 og det er jo litt spennende å se tilbake på tida som var og endringene som har skjedd. Veranda, hogst og åpning av tunet mot Tinnsjå er kanskje mest påfallende. Litt synd at jeg ikke har noen bilder fra tida før den store hogsten, men artig allikevel. Bruker du mac eller pc så naviger rundt i disse bildene med mus eller piltaster. Også morsomt å se på bildene på mobil/ nettbrett med gyroskop. Prøv selv.

panorama19april2015
Trykk på bildet for panoramabilde fra i dag. Henviser ellers til flere panoramabilder tatt på samme plass i denne posten.
vL7ta9_crop
Panorama fra 17/7-2014 tatt på samme sted
skYmfe_crop
Panorama fra 28juni 2013 samme sted
Jd8q8J_crop
panorama 7nov 2013 samme sted

Sjekk også disse panoramabildene fra bortved stabburet:

VkLBSZ_crop
Sjekk dette fra bortved Stabburet fra i dag.
KjPxAu_crop
Sammenlign med dette fra 30juni 2013 fra samme sted