Bikkjene

Prikken trekker som en gud. Han er svært ivrig og jobber godt. Hals er på den andre siden dårligere til å trekke nå. Er litt bekymret for han. Han har fått noen sår som han gnager på. Han har hatt det siden i fjor sommer, men nå har det tiltatt. Dette selv om vi har forsøkt forskjellige kurer fra vetrinær, testet for parasitter og byttet for. Prikken er i fin form.

Derfor tror jeg ikke det er lenge at jeg kommer til å beholde Hals. Han er nå 9 år gammel (Tida går fort) og siden han ikke gjør jobben noe særlig lenger er jeg redd at han snart blir pensjonert.

Disse tankene preger løpeturen i dag. Prikken trekker godt. Hals løper med og trekker av og til. Turen går fra Moen-Olesrud-Breidal-Moen. En liten stopp nede ved Tinnsjøen for å drikke og avkjøle seg.

20130926-184614.jpg

20130926-184637.jpg