Tinnsjøstrånda i dag

På Tinnsjøstrånda e d skodde og grått i dag. Stemningsfullt. Ein fin dag fe å sitte innendørs å fyre i ovn, eller jobbe på snekkerverksted. Men eg e framleis uptatt av snekring å eit arbeidsrom i 2. etg. Så slikt har eg ikkje tid tel om dagen. Eg e slettes ingen snikkar, men det gjeng seg nå t, etterkvart.

Bikkjene har stått mykje i hundegården sida finnmarksturen. Eg kan ikkje hukse sist gong eg har fyra så få bål i løpet av ei viko. Kon to bål i viko som var. Og heller ikkje mange gåturane i skogen. Snekringa fær ta skylda….. Men når hausten byrjar å nærme seg da gjeld det å stå på. Eg må nemleg få ferdig rommet i 2. etg, slik at me kan bruke rommet som stugo. Fe i stugo skal det settas inn vinduer og ny verandadynn fyri veten kjem.  Verandaen veit eg ikkje om eg fær gjort ferdig i år, men det har eg eit avslappa forhold tell.. Sjølv om det konne vore fint å ha uteplassen ferdig au.

Ja, ja…. Men nå kan eg ikkje skrive meir. Må jobbe, fe å helde Sinnasnekkarn på trygg avstand.