Så blei d bålfyring på Kålabu i dag og tankar om egotrippar

Godt å kommå heimatt. 10 dågårs egotripp e ikkje kvardags om dagen. Med to små ungar og den tredje på tur, så e ein aleinetur på vidda ikkje kvardags. Det e nå to år sida sist skikkelige egotripp. Det var Alaska. Men eg klågår ikkje. Det e begrensa hått eg har lyst til å fly på fjellet uten ungar. Eg syns det e bra turkompisar å ha med seg. Det hjølper godt når dei blir bleiefrie…

Men ein egotripp- tur e gode greier ein sjelden gong. Slik at man ikkje gløymer heilt seg sjølv. Om ikkje mange åra så blir det nok tid til fleire egotrippar att. Inntil videre skal eg kose meg mest med dessa små turane i nærområdet. Trytefiske (Abborfiske) i nærområdet og så videre.

Ja, ikkje fe det… Etter som dei veks tell så blir det vel nokre fjellturar i telt på heile bølingen… Men det må tas smått og etter deira lyst og ikkje min.