Med bikkjer, tautrosser og motorsag i skogen i dag

Bikkjene var svært ivrige etter å komme avgårde. Eg hang to tautrosser bak dem. Da fekk dei noko å arbeide med upp Tinnsjøliun! Der e det bratt å gå. Eg hadde motorsaga i sekken. Planen var å rydde litt av stigen som eg plågår å trene bikkjer. Prikken byrjar bli vant til tautrosser han au nå og meir vant til å meir pulktrening. Nå hiver han seg i seletøyet. Helt gal etter å komme seg av gårde. Ofte presser han Hals ut av stien og Hals fortsetter tidvis med stram line og loffer litt etter, mens Prikken hiver seg på som ein galing.

Uppe i terrenget, ryddar eg omlag ein kilometer med sti i eit område som har grodd mykje tell. Så gjeng bikkjun og eg nedover mot Moen att. Men før me kjem heit ned møter med Anita, Gregar og William på veg uppover og da slår me følge uppover att. Heilt upp tell sjokoladetreet. Der blir det pause før turen gjeng nedover liun att tell Tinnsjøen.

20130602-151940.jpg