Kaldvær og sykdom på Moen i dag

Kaldvær og sykdom på Moen i dagKaldvær og sykdom på Moen i dag

I dag var planen aking, skigåing, bålfyring og kos, men influensasymptomer hos Cecilie gjør at vi holder oss inne. Det er imidlertid koselig å fyre i ovn når det er klarvær og 21 kuldegrader ute. En kjempedag som skulle vært tilbragt utendørs.. Slik blei det ikke, men det får man ta med seg.. Så gjelder det å forsøke å være litt tilstede også innendørs. Da har jeg det nemlig med å bli fjern i blikket. Da vandrer tankene over skog og vidde med sekk, pulk og bikkjer.

Ute med Tinnsjøen står krakken og venter og om jeg er heldig går det an å rømme ut dit for å få fyrt litt bål i dag..Og om det skulle knipe skikkelig får jeg bruke tida til å pusse opp bloggen litt. Jeg har lenge hatt planer om å gjøre en wordpress- sak ut av bloggen og det er vel på tide å begynne arbeidet.