Jeg har vært heldig

Det er første gang jeg er sykemeldt. Jeg kan telle antall egenmeldingsdager på en hånd. Nå har jeg vært borte fra arbeid først ett par vakter i 100% og nå er jeg gradert sykemeldt frem til etter kontrollrtg på sykehuset 16/1. . 
Håper at alt er i orden nå for jeg har store problemer med å holde meg rolig.. Har så utrolig lyst på ski nå.. Men først må jeg få beskjed om jeg kan gyve løs. Fram til nå har jeg fått beskjed om å mobilisere, men være forsiktig. Ingen løfting eller fall.. Smertestillende sluttet jeg med før nytt år.
Bikkjene begynner å bli like lei som meg. De er degradert til å gå fint i bånd og gå bak. Det er de flinke nå, så jeg lurer på om jeg noen gang får overtalt dem til å trekke igjen.. En knapp uke igjen nå og så håper jeg å kunne gi på full gass igjen. Vi gleder oss veldig til å få gått på ski innover dalen nå.