Anker og linesett

I går fikk jeg en dekken til Fant, linesett til 4 hunder, snøanker og en ekstra sele… Ja, det er i grunn ikke en ønskelig situasjon, men siden jeg fikk et brudd i ryggen gjelder det å ta forhåndsregler om jeg blir sledekjører i stedet for skiløper i vinter. Det går an å kjøre slede med 3-4 huskyer. Jeg har kun to, men må da låne et par stk for å kjøre med slede. Nå har jeg ikke noen god slede. Kun en svært liten lett slede som pulk/brems- erstatning. Det er håndbrems og den er beregnet på å stå på ski bak, men meiene fikk jeg lange nok til at det går an å stå å sparke bak. Jeg veit at dette er risikosport. Man får fort mange bikkjer på tunet av å kjøre med slede.. For å kjøre med slede bør man ha 4hunder og oppover. For å gå på ski/kløv/kano/osv funker det best med to…. Heldig er jeg som har mulighet til å låne et par for å prøve litt…

Ellers går ting svært smått. Sover dårlig og verker mye på dagtid også.. Litt sårere i dag igjen. Det går litt opp og ned. Har fått beskjed av legen om å ta det ganske med ro og klarer det slik brukbart… Ikke vært ute med bikkjene ennå..

Så på denne filmen i dag som jeg fant på youtube. Det var i alle fall ok, men lengter fælt etter å være på fjellet nå: