Tinnsjøstrånda i dag. 0 grader og vinter

Ja, ja. Det er vel bare å innfinne seg med situasjonen. Men jeg syns det er ergelig nå som bikkjene jobber så bra sammen. De var kjempeflinke i går. Gikk bak meg nedover. Flinke gutter det. Jeg kan ikke annet enn å skylde meg selv. Dra ut med to trekkhunder i så krevende terreng uten belastning på bikkjene og uten godt vinterføre. Ser det i ettertid at det var dømt til å mislykkes. Men det er ganske typisk. Man blir fort overmodig når man kjenner seg i god fysisk form. Da er det lett å gi jernet. Hadde jeg valgt å ta slede i stedet for ski hadde det gått bra, men slede bruker jeg sjeldent fordi man oftest får lyst på fleire hunder og det har jeg ikke tenkt til….. 
Nå skal jeg sitte ved ovnen å fyre ett par dager og se an situasjonen så er jeg vel i drift igjen regner jeg med.