Tur i dag

Bikkjene og eg dro avgårde med tautrossa i dag au. I dag tok me turen over Gruvedalen, gjennom tunet på Kåli og forbi Lislerud. Krysset Storebekk nedenfor Breimyr. Derfra nedover en km eller to ned att til Venås. Der fulgte me bilvegen ned til Langefosshaugen og tok så der ned til Brekkevadet. Derfra gjekk turen ned forbi Klømsterfossen og over Spangemyr. Fra Spangemyr over Oshegna til Moen igjen.

Blei ingen rute på GPS i dag. Den svikta. Men me holdt svært god fart i dag guttane og eg. Gjekk lettare med stavar i dessa liun her og i dag ville kroppen ikkje gå sliten. Det finnes slike dagar da man kan kjøre på og så bærre roe tempo litt fe så å dra avgårde att. Det e deilig. Lengda tippar eg e omkring 9km – 10km og dei første 4 km så stig det 4-500 høgdemeter. Begge bikkjun gjorde god jobb bortsett frå at dei var pysete ved ein bekkekryssning uppfe Klømsterfossen. Men me kom kånn da gjennom det au. Fant e framleis veldig forsiktig, men han likar godt å vørå på dessa turane….

Nå e eg og bikkjun så godt trena att nå kan sjoen kommå slik at me kan få litt distanser i beina.

Bildet e tatt frå Spangemyre som ligg på 234 m o h. Eg var upp mot Venaasfjell (Venstre topp i bakgrunn og stoppet på omkring 650moh. Venaasfjell gjeng upp på 1038 m o h.