Tinnsjøstrånda i dag

Ja, så kom snøen og så reiste den att. Tilbake ligg landet kun med rimfrost. Ut mot Tinnsjøstrånda ser jeg på stubber som jeg fjernet tidligere i høst. De blei fjernet ved å skjære de ned med motorsag. Til våren / sommeren skal jeg kjøre på flis og jevne til og kanskje litt jord over der. Da kan jeg få klipt grasset med sekshjulingen. (Og slik slipper jeg å frykte at lauvskogen skal komme tilbake). Det var viktig for oss å få åpnet tunet ut mot Tinnsjøen. Den lille bålplassen som lå inne i skogen blant store grantre ligg nå ute på pynten mot vannet. Det er fint. Fornøyd. Hver dag sitter jeg å hviler blikket på vannet. (Klikk her for å se hvordan det var før)

Slik sitter jeg i dag og tenker, planlegger og drømmer. I dag er det min tur til å se etter minsten noen timer og da får man gjort ganske lite, men å legge noen planer får man tid med. Planen min var egentlig å skrape og sparkle på gamlestugu i dag, men hytta reiser ingen sted. Jeg har hele vinteren på meg. Til sommeren er det travelt. Da er det mye som må ordnes og fikses. Nede på stranda skal det bygges gapahuk og badstue. Et stabbur skal flyttes. Ja, kanskje flere. Det ene bruker jeg mye tid på å finne ut hvor skal stå. Det skal bytte tak og nå er muligheten til å flytte det nærmere huset vårt. To tak skal bygges. Får se hvor mye vi har ork til neste sommer. Ja, jeg har faktisk noen turplaner som beveger seg litt lenger fra tunet også. Ikke noen voldsomme prosjekter, men noen småturer med guttongen.