1 av 3- klar

En blogg kan ha flere innfallsvinkler, målgrupper og innhold. Denne feltbloggen er 95 prosent av bildene fra mobiltelefon. Den er en slags offentlig dagbok om hva jeg holder på med for øyeblikket. Og den viktigste målgruppen er meg selv. Jeg er veldig glad for at jeg startet med denne bloggen. Det er i feltbloggen jeg kommer til å ha flest oppdateringer også i året som kommer. (Til nå har jeg hatt 765 innlegg i feltbloggen og 183 innlegg i den andre)

Jeg skriver ingen annen dagbok for tiden og derfor er det enkelte ganger nyttig for meg å se tilbake etter korte notater. Samtidig er det veldig enkelt å klare å oppdatere dette på daglig basis.

Jeg er overbevist om at det er meg selv som har mest glede av denne feltbloggen. Underholdningsverdien er nok minimal for andre, selv om jeg pleier å flette inn litt småtteri som kan være interessant for andre enn meg selv. (Jeg ser at det er en god del folk nå som har linket opp feltbloggen min på andre sider og det er veldig hyggelig. Takk for det).

Nok om det:

I dag har jeg hengt opp ei trekasse på kles- snor- stativet. Jeg skal bruke kassa til et fotoprosjekt. (Ja, faktisk skal jeg bruke den til flere, men det kommer jeg tilbake til. Jeg skal ha 3 kasser. Den første er nå klar for opptak.

Meldingene som kommer vil følge samme mal – 1 (kasse/ sted nr 1 av 3 (Hva som blir totalt antall) og 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 osv etter som opptakene blir gjort.

Dette blir viktige notater for meg selv seinere….Jeg skal fortelle mer om dette prosjektet ved en seinere anledning.