Mye glass i skogen

Kunsten er å begrense seg. Se behovet på forhånd. Ellers blir det mye glass til skogs.. I sekken i dag har jeg pakket: 16-35, 24-70 og 70-200 /f2,8 og en 15mm fisheye. . Altså et kompromiss med mye zoomoptikk. Sannsyneligvis er det litt nedblending på motivene i dag og da er dette super optikk. Dessuten har jeg ikke like bruk for lys- sterk optikk i dag. (trur jeg) Jeg har også med et ekstra kamerahus til video og mic og fjernutløsere.

Slik blir det dårlig plass til kaffekjele. Derfor er det fint å ta med hund med kløv. Der kommer kaffekjele og niste.

Av optikk jeg droppet i skogen i dag blei mesteparten av fastoptikk. Det vil si teleoptikk på 300 og 500mm og 24, 35 og 50mm lys- sterk optikk. Dette er svært god optikk og mine favoritter dersom jeg kan kombinere turen med å dokumentere folk og portretter. Til landskap, filming av meg selv med mer vil jeg heller ha zoom. Best er sjølvsagt å pakke sekken på kvelden slik at man kommer seg ut tidlig.. Nå så seint på høsten er imidlertid lyset brukbart også på dagtid så jeg stresser ikke i dag. Dessuten skal Tom Kåfjell og jeg flytte en moring på Tinnsjøstrånda før jeg kommer i gang.

Er det noen som er interessert i en 50mm 1,4 og en 85mm 1,8 (gul ring) så skal jeg selge disse.