Magic lantern

Jeg skulle tro at dette er «old news». Men om det er flere fotografer som har sovet i timen så kommer en liten oppdatering. Jeg har etter tips på facebook- siden til Villmarkshistorier sjekket ut firmware til «Magic lantern». Dette er en firmware fra noen lyse hoder som gjør filmfunksjonsmulighetene på 5dmark II mye større.

Firmware kjører fra minnekortet.

Bedre lydbilde, audiometer under filming, Endring av lykker / blender under filming, magic zoom, spotmeter, historgram, fokus peak, HDR video, For stills kan nevnes: HDR bracketing, Intervalometer, audio remote shot, motion detect med mye mer. Dette gjør speilrefleksen til et mye kraftigere verktøy når det kommer til video… Spennende!

Tusen takk for tipset Håvard Norgård. Dette satt jeg virkelig pris på.

PS: Jeg har ikke testet firmware på 5dmarkIII ennå. Kun på 5dmarkII