Snikkarverkstedet har blitt finare i sommår


I sommår har me pussa taket på snekkerverkstedet og beisa veggane to gongar. Nå gjenstår maling av vindu og kitting av vindu, samt bytting av eit par glass.
Nå e eg snart ferdig med utendørsoppussinga fe i sommår. Det gjenstår kun å male to tak før vintern kommer. Det e eg i grunn fornøgd med fe nå er det så mykje som e gjort på gården, at eg ikkje gidd å uppsummere alt sammen. Det luktar for mykje sjølvskryt. Det  blir ikkje øtånes. Men skal sant seias så e me ganske krøne fe at me har fått tell alt samen. Sjølv om me har hatt mykje god hjølp frå både familie og innlegd arbeidskraft, så kan man ikkje klare stort meir i kånns situasjon. Så nå kan vinteren kommå. Skal sitte nært ovnen og fyre  til krampa tek kånn me god samvet. Og så skal eg gjørå litt data- arbeid. Blant annet gjøre klar et par foredrag til et par fotoklubbar.