Vårarbeid

I dag har vi jobba utendørs og mesteparten av dagen har gått med til å rydde opp ved snekkerverksted. Der er det en fin plass som vi bruker til å fyre bål og det er også ein fin båtplass nedenfor der. Det er ved verkstedet jeg planlegger å lage til ei brygge etterhvert. Bukta nedenfor snekkerverkstedet ligger også i le for den nordavinden.

Ryddesag og motorsag har gått med jevne mellomrom i løpet av dagen. Nå er det ikke så mange tre som må nedpå rundt verksted. (4-5 furuer til skal nå imidlertid vekk i løpet av de neste åra) før det blir slik det skal. Verkstedet skal også rustes opp med ny maling på vegger, vinduer og tak. Vinduene kommer til å bli et jobb i seg selv. Det må skjæres glass og fuges vinduer. Da er det kjekt å kunne bruke verkstedet. Verkstedet er furtebua mi. Jeg må innrømme at snekkerkunnskapene ikke er de beste, men noe må man jo lære seg de neste åra. Snekkerverkstedet trur jeg kommer til å bli låverødt med svart tak og hvite vinduer.

Ellers må nevnes at det er fullmåne og det er vel uka etter fullmåne det skal være best fiske. Det tenkte jeg å teste fleire steder på Tinnsjøen. Garnfiske på Moen og så tenkte jeg å dorge konvoi (markedrag). Jeg veit ikke om det er for tidlig, men det er bare å prøve…