Helllbillies i Gransherad/ ta bilder alle steder samtidig

Jeg var på Høvleriet i Gransherad i går for å ta bilder for arrangøren. Det gjorde jeg i fjor også og det var veldig artig.Jeg fikk hjelp til å betjene det ene kamera fra en stillas som så vidt kan ses øverst til høyre på det første bildet, men kunne selvsagt trigget dette kamera også fra radiosender om jeg ville. Men kjedelig om dyrt utstyr faller ned fra et stillas noen meter oppe. 
Problemet med slike konsertfoto er jo at man ønsker å være over alt samtidig. Jeg arbeidet foran scenen. (Du kan se jeg fotograferer der det er et rødt lys foran. ( Akkurat dette øyeblikket tar jeg egentlig bilde nr. 2. Bilde på sena blir trigget av mitt via radiosignaler.) Egentlig kunne jeg tenkt å ha ett par kamera til stående på scena, men det er trangt der oppe og vanskelig å få plassert utstyr. Det tredje bildet tar Cecilie fra stillaset. Alle bilder er tatt samtidig. 
Bildene er tatt tidlig på konserten. Det blei flere folk etterhvert. Morsom jobb. Mye folk.
Det ligger også noen bilder ute på facebooksiden for Villmarkshistorier