Elg på åteplassen


Vi er tre kamerater som samarbeider om et åteprosjekt i vinter. Vi kom litt seint i gang, men nå har vi fått rydde litt klart på åteplassen og lagt ut en elg.En vasstrukket elg som ble funnet i Tinnelva. Påskutt eller skadet vilt trekker ofte til vann, har jeg lært. Der daua den også. I stedet for å bli fiskefor, blir den fuglemat. Det ble observert kongeørn i område for ei uke sida. Jeg veit at det er ei hjortevom litt høyere i terrenget og da har dem nok nok der. Det er bra for oss. Vi må sette opp skjul også. 

Har også en dau hjort og ein elgskalle i fryseren og regner med at jeg får fylt på med rådyr og rev etterhvert. Så får vi se om vi får noen bilder. Dersom det tilfeldigvis er noen fra Notodden – området som leser det her så ring meg når det dukker opp daue dyr.
Jeg var med motorsaga for å skjære ned noen småfuruer der vi skal ha skjulet i dag. Skal få snekra skjul i løpet av noen dager.
PS: Vasstrukket, oppblåst og drukna elg, lukter mye og ser stykt ut. Regner med å tiltrekke oss rev i hopetall.

Oppdaterte mobilbloggen også: Les her