Åte


Åte har kun ligget noen timer og fugl har vært her i dag.
En elg er lagt ut på åteplassen som jeg og to andre skal holde på i vinter. Skjulet er ikke satt opp, men alt annet er i orden nå. Vi har fått litt åte i frysere og skaffet nok kontakter til at vi skal holde gjennom vinteren. Det ble observert kongeørn i området sist lørdag. Regner med at det skal gå greit å få den inn.
I dag har jeg vært en liten tur for å kutte ned noen furuer og henge opp et viltkamera. Blir nok litt snekring de neste dagene for å få et bra skjul å fotografere fra. Dersom man har et dårlig skjul, så blir det utrivelig og da ligger man ikke der ofte nok. Heldigvis er de andre bedre snekkere enn jeg, som kun er god med telt og tau. Håper å kunne bidra med litt kunskaper om fotografering, da begge to har fått seg sitt første digitale speilrefleks denne høsten.
Begge er ihuga jegere og har vel lyst å sjå kongeørn på kloss hold. De er begge to over gjennomsnittet naturinteresserte.