Finnmark-reise mot slutten


Finnmark- reisen går mot slutten. Fenris ser ut over Bøkfjorden. (Kirkenes i bakgrunnen). (mobilbilde)
Før jeg dro var jeg kanskje litt naiv. Jeg tenkte at jeg sikkert kunne få til en ukestur på fjellet, men boklanseringen var mer arbeidskrevende enn jeg trodde på forhånd. Siste uka har det vært arbeid som sykepleier. Det har derfor kun blitt tid til noen småturer i Nord-Norge.
Været har vært dårlig. Kun ett par fine dager. Ellers har det stort sett vært 4-5 grader og nordavind og litt regn. Så da har det kanskje vært like greit å være i bygda.
Tirsdag kjører jeg til Vadsø for å signere bøker. Planen videre er å kjøre via Karasjok mot Alta. Planen var egentlig Hammerfest også, men dette er litt usikkert for øyeblikket. Det er mulig det må vente til høsten. (De som venter på bok i Hammerfest av meg personlig kan jeg evt. sende bok til. Jeg tar kontakt når jeg vet sikkert. ).
Jeg kommer tilbake til Finnmark i midten av august.